Comparați și alegeți dintre :lender creditori

Informații despre creditor

Credit7.ro - Aventus Group IFN SA

Adresa: Bucuresti, Şoseaua Virtutii nr. 19D, etaj 7, sectorul 6, 060782

Telefon: 0310 057 777

E-mail: info@credit7.ro

Max dobânda anuală efectivă (APR): 815.51%

Perioada de: 62 zile - 1 an

Vârsta: 20 - 80

La luarea împrumutului de 3000 lei pe o perioadă de 3 luni, dobânda este de 580.50 lei, suma totală de rambursat fiind de 3580.50 lei, cu dobânda anuală efectivă (*DAE) de 760.34%.

Soscredit.ro - SOS CREDIT

Adresa: Romania

Telefon: -

E-mail: info@soscredit.ro

Max dobânda anuală efectivă (APR): 7715%

Perioada de: 3 luni - 5 ani

Vârsta: 18 - 75

La luarea împrumutului de 500 lei pe o perioadă de 12 luni, dobânda este de 1119.49 lei, suma totală de rambursat fiind de 1619.49 lei, cu dobânda anuală efectivă (*DAE) de 2113.4%.

Ferratum.ro - Multitude Bank p.l.c

Adresa: ST Business Centre 120, GZR 1027, Malta

Telefon: 021 9090 sau 0310 055 667

E-mail: office@ferratum.ro

Max dobânda anuală efectivă (APR): 299.46%

Perioada de: 62 zile - 1 an

Vârsta: 21 - 70

La luarea împrumutului de 2000 lei pe o perioadă de 6 luni, dobânda este de 1210 lei, suma totală de rambursat fiind de 3210 lei, cu dobânda anuală efectivă (*DAE) de 144%.

Credite Rapide 24/7

În zilele noastre, accesul rapid la resurse financiare devine din ce în ce mai important pentru mulți oameni. Creditele rapide 24/7 în România sunt soluții eficiente pentru a acoperi nevoile imediate de bani. Aceste împrumuturi online oferă avantaje precum procesul simplu și rapid, accesibilitatea non-stop și posibilitatea de a compara diferitele oferte disponibile. Aici vei găsi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie înțeleaptă atunci când vine vorba despre creditele rapide 24/7.

De ce ar trebui să compari împrumuturile online?

Compararea împrumuturilor online este esențială pentru a găsi cea mai potrivită ofertă pentru tine. Prin evaluarea diferitelor opțiuni, poți obține cele mai bune condiții de dobândă, termene flexibile și costuri totale mai avantajoase. Platformele de comparație a creditelor îți facilitează acest proces, oferindu-ți o imagine de ansamblu asupra ofertelor existente și a criteriilor de eligibilitate.

Care sunt cerințele pentru împrumutat?

Pentru a solicita un credit rapid 24/7, există câteva cerințe de bază. De obicei, trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani, să fii cetățean român și să ai un venit stabil. De asemenea, este necesar să furnizezi informații personale, cum ar fi numele complet, adresa, numărul de telefon și datele referitoare la venituri.

Cum poți obține un împrumut?

Procesul de obținere a unui credit rapid 24/7 este simplu și rapid. Accesează platforma online a creditorului, completează cererea de împrumut și furnizează informațiile solicitate. În general, vei primi o decizie într-un timp scurt și, dacă ești aprobat, banii vor fi transferați în contul tău în cel mai scurt timp posibil.

De ce ar trebui să împrumuți responsabil?

Împrumuturile online sunt o resursă valoroasă, dar trebuie utilizate cu responsabilitate. Înainte de a solicita un împrumut, evaluează-ți capacitatea de rambursare și asigură-te că vei putea respecta termenii și condițiile contractului. Împrumută doar suma necesară și fii conștient de costurile asociate. În plus, evită să te bazezi exclusiv pe împrumuturi pentru a-ți acoperi cheltuielile de zi cu zi.

Informații despre penalități și politica de prelungire a împrumutului

Este important să fii familiarizat cu politica creditorului privind penalitățile și prelungirea împrumutului. În unele cazuri, întârzierile pot atrage penalități suplimentare, iar nerambursarea la timp poate avea consecințe financiare serioase. Înainte de a semna contractul, asigură-te că ai înțeles în mod clar toate clauzele referitoare la penalități și politica de prelungire a împrumutului.

Dobânda anuală efectivă (DAE)?

Dobânda anuală efectivă (DAE) reprezintă costul total al unui împrumut pe an, inclusiv dobânda și alte comisioane. Este important să comparăm APR-ul dintre diferitele oferte pentru a obține o imagine mai clară a costurilor asociate. Un APR mai mic înseamnă costuri totale mai mici pe termen lung.

În concluzie, creditele rapide 24/7 sunt o soluție rapidă și eficientă pentru a obține resurse financiare în România. Cu toate acestea, este esențial să compari ofertele, să împrumuți responsabil și să înțelegi termenii și condițiile contractului. Prin utilizarea platformelor de comparație și informându-te în prealabil, vei putea lua decizia corectă în funcție de nevoile tale financiare. Asigură-te că ești capabil să rambursezi împrumutul la timp și că ai o planificare financiară adecvată.

Crediterapide247.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care au fost comparați au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit.

Termen minim de 62 zile, termen maxim 60 luni.
DAE maximă este 7715%.

Exemplu reprezentativ pentru un imprumut, tip linie de credit, de 500 lei pe 12 luni, comisionul de analiza dosar este de 55 lei, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 3275.8%, prima rata lunara este 160 lei, a doua rata lunara este 171 lei, etc. Plata totala dupa 12 luni este in valoare de 1619.49 lei.